Business Unit Manager Safety & Systems

Europe
Netherlands
Zwolle (remote)
38.75
Contract
manager-woman-lead

Functieomschrijving

Business Unit Manager Safety & Systems bij Control Union Certifications

Ben jij een dynamische leider met een scherp strategisch inzicht en de drive om optimale bedrijfsresultaten te behalen? Heb je ervaring in het leiden van teams, het implementeren van veranderingen en het opbouwen van sterke relaties? Ben je geïnteresseerd in veiligheid en duurzaamheid in de bouw en openbare werken. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Business Unit Manager Safety & Systems speel je een cruciale rol in het bepalen, realiseren en aansturen van strategieën binnen deze afdeling van Control Union Certifications. Binnen de Business Unit Safety & Systems leveren we diensten binnen de sector om de ambities van onze klanten en concrete oplossingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid aan te tonen. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het organiseren van werkprocessen, het leiden van het team, en het waarborgen van optimale bedrijfsresultaten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operationeel Directeur en geeft leiding aan een dynamisch team van specialisten (zoals auditoren, experts en dossierbeoordelaars).

Jouw verantwoordelijkheden

 • Bepalen en implementeren van korte en lange termijn strategieën voor de Business Unit;
 • Leiden van afdelingswerkzaamheden met een focus op kwaliteit, capaciteit en tijdigheid;
 • Coördineren van in- en externe communicatie;
 • Actieve deelname aan of leiding geven aan projecten binnen de Business Unit;
 • Beoordelen van de prestaties van de Business Unit op basis van aangeleverde monitoringinformatie en initiëren van procesverbeteringen;
 • Ontwikkelen en implementeren van commerciële strategieën op Business Unit, markt en programmaniveau;
 • Beheren van budgetten en verantwoordelijkheid nemen voor het commerciële resultaat.

Wat bieden wij?

Als Business Unit Manager bieden wij jou de kans om jouw stempel te drukken op de wereld, precies zoals je altijd hebt gedroomd. In deze veelzijdige en zelfstandige rol, werk je samen in een team waarin je de vrijheid hebt om je eigen agenda vorm te geven en deadlines te bewaken. De functie biedt niet alleen kantoorwerk, maar ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het (internationale) veld, bijvoorbeeld door klantbezoeken uit te voeren of mee te gaan met auditteams.

Onze organisatie en markt bevinden zich nog volop in ontwikkeling, waardoor ambitieuze individuen talloze kansen hebben voor persoonlijke groei en de mogelijkheid om voorop te lopen bij boeiende (internationale) ontwikkelingen. Control Union is nauw betrokken bij nieuwe trends binnen de sector en staat bekend als een herkenbare dienstverlener in de markt. Je zal samenwerken met een enthousiast team, waar de communicatielijnen kort zijn.

Bovendien biedt CUC aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die in overeenstemming zijn met jouw ervaring en kennisniveau.

Klinkt dit als de uitdaging waar je naar op zoek bent? We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Control Union Certifications (CUC)

CUC is een toonaangevende en wereldwijd opererende organisatie die certificeringen, audits en complete kwaliteitsborging levert. CUC is actief in verschillende sectoren, van landbouw, energie en bosbouw tot veiligheid en voedselveiligheid. Ons familiebedrijf is in 1920 opgericht en met onze kennis en ervaring ondersteunen we alle delen van (complexe) toeleveringsketens. Met een aanwezigheid in meer dan 70 landen, bevindt Control Union zich in een unieke positie om de uitdagingen van de huidige wereldwijde markt het hoofd te bieden.

Reacties

Graag ontvangen wij jouw curriculum vitae en motivatiebrief per e-mail via vacature@controlunion.com onder vermelding van ‘Business Unit Manager Safety and Systems’.

Voor vragen kan je contact opnemen met dhr. Daan Bakkum via +31 (0)38 426 01 00.

Vereisten

Jij bent/hebt

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een aanvullende managementopleiding.
 • Aantoonbare ervaring in leidinggeven.
 • Ruime ervaring in het opstellen en implementeren van strategische plannen.
 • Sterke communicatievaardigheden en overtuigingskracht.
 • In staat om zowel op operationeel als strategisch niveau te denken en handelen.

Competenties

 • Leiderschap
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Probleemoplossend vermogen
 • Resultaatgerichtheid
 • Overzicht en strategisch denken
 • Klantgerichtheid
Apply for this vacancy