Administratief medewerker

Netherlands
Den Helder
32 hours, parttime
€32.822-€45.170 p/jr
Administratief medewerker

Functieomschrijving

Wie zoeken wij?

Ben jij die administratieve pietje precies? Schrik jij niet van een stapel papier of digitale werk items en hou je ervan werk efficiënt en foutloos af te ronden? Voor ons groeiende team in Den Helder zijn wij op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker (m/v). Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende administratieve baan, heb je MBO werk en denkniveau en wil je 3 of 4 dagen in de week werken? Dan zoeken we JOU!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve werkzaamheden. Hierbij moet je onder andere denken aan:

– Verwerken / afhandelen rapportages richting onze klant
– Registratie & administratie van onze eigen gereedschappen
– Uren- en verlof registratie van onze collega’s

Wie zijn wij?

Wij zijn Control Union Testing and Inspection, onderdeel van Peterson Nederland B.V. Wij zijn een technisch inspectie bedrijf wat zich richt op de offshore en maritieme markt en de voedsel- en diervoederindustrie. Wij zijn onderdeel van een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf uit Rotterdam met ruim 5000 collega’s over de hele wereld. In Nederland hebben wij twee vestigingen (Den Helder en Nieuw-Vennep) met ruim 30 medewerkers die met onze technische inspecties dagelijks de werkomgeving van onze klanten een stukje veiliger maken. Wij zijn vol in transitie van de fossiele industrieën naar andere, toekomst bestendige markten – hiervoor werken wij hard aan een verbreding van ons dienstenpakket en nieuwe werklocaties door heel Nederland.

Wat bieden wij?

  • Tijdelijk contract met zicht op vaste aanstelling voor 3 of 4 dagen per week
  • Marktconform salaris op basis van ons functieloonhuis met consignatie vergoeding + uitbetaling overuren en 25 vakantiedagen per jaar
  • Een maandelijks keuzebudget van 18,4% van het maandsalaris (incl. vakantieloon) om naar keuze extra vakantiedagen in te kopen of bijvoorbeeld fiscaal vriendelijk een fiets of sport abonnement mee te bekostigen (gewoon uitbetalen is natuurlijk ook een optie)
  • Diverse collectieve verzekeringen zoals ziektekosten en andere persoonlijke verzekeringen
  • Laptop van de zaak
  • Groeiend team in internationaal bedrijf met (door)groeimogelijkheden
  • Alle voordelen van ons mooie familiebedrijf, zoals het jaarlijkse PCU feest

Lijkt je dit wat?

Mooi, dan gaan wij graag met je in gesprek om jou beter te leren kennen en zodat jij ons kan leren kennen. Je hebt vast nog veel vragen. De koffie staat klaar – en wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Vereisten

Wie ben jij?
– Je hebt al wat administratieve werkervaring opgedaan
– Je communiceert makkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels, in spraak en bij voorkeur ook in schrift.
– Je kunt je goed redden op computer en tablet.
– Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met collega’s een klus aan te pakken.
– Je leert graag nieuwe dingen en houdt ervan een goede klus af te leveren.

Apply for this vacancy