Inspecteur / Keurmeester (regio Den Helder)

Netherlands
Den Helder
38.75
€32.822-€45.170 p/jr
Industrial Inspections

Functieomschrijving

Voor ons inspectie team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Dagelijks zal jij inspecties uitvoeren op allerlei transport- en arbeidsmiddelen. Deze inspecties vinden veelal plaats bij ons in de werkplaats, op de kade of op een klant locatie.

Je start dagelijks op onze locatie in Den Helder en hoort van onze inspectie coördinator welke werkzaamheden er voor die dag op de planning staan. Na een inwerkperiode ben jij verantwoordelijk voor je eigen werk en zorg je samen met het team dat onze klant veilig te werk kan gaan.
Wij zullen je zowel intern trainen als extern certificaten laten behalen. Keurmeester hijs- en hefmiddelen (EKH) en lasonderzoek certificaten (NDT/NDO) behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor zal je kunnen doorgroeien naar een zelfstandig inspecteur. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Control Union Testing and Inspection, onderdeel van Peterson Nederland B.V. Wij zijn een technisch inspectie bedrijf wat zich richt op de offshore en maritieme markt en de voedsel- en diervoederindustrie. Wij zijn onderdeel van een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf uit Rotterdam met ruim 5000 collega’s over de hele wereld. In Nederland hebben wij twee vestigingen (Den Helder en Nieuw-Vennep) met ruim 30 medewerkers die met onze technische inspecties dagelijks de werkomgeving van onze klanten een stukje veiliger maken. Wij zijn vol in transitie van de fossiele industrieën naar andere, toekomst bestendige markten – hiervoor werken wij hard aan een verbreding van ons dienstenpakket en nieuwe werklocaties door heel Nederland.

Wat bieden wij?

  • Een voltijdspositie op basis van 40 uur met zicht op contract voor onbepaalde tijd
  • Marktconform salaris op basis van ons functieloonhuis met consignatie vergoeding + uitbetaling overuren en 25 vakantiedagen per jaar
  • Een maandelijks keuzebudget van 18,4% van het maandsalaris (incl. vakantieloon) om naar keuze extra vakantiedagen in te kopen of bijvoorbeeld fiscaal vriendelijk een fiets of sport abonnement mee te bekostigen (gewoon uitbetalen is natuurlijk ook een optie)
  • Diverse collectieve verzekeringen zoals ziektekosten en andere persoonlijke verzekeringen
  • Telefoon van de zaak.
  • Groeiend team in internationaal bedrijf met veel (door)groeimogelijkheden
  • Alle voordelen van ons mooie familiebedrijf, zoals het jaarlijkse PCU feest

Lijkt je dit wat?

Mooi, dan gaan wij graag met je in gesprek om jou beter te leren kennen en zodat jij ons kan leren kennen. Je hebt vast nog veel vragen. De koffie staat klaar – en wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Vereisten

Wie ben jij?

– Je hebt praktische en technische ervaring als bijvoorbeeld monteur, maar bent toe aan iets nieuws.

– Je communiceert makkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels, in spraak en bij voorkeur ook in schrift.

– Je kunt je goed redden op computer en tablet.

– Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met collega’s een klus aan te pakken.

– Je leert graag nieuwe dingen en houdt ervan een goede klus af te leveren.

Apply for this vacancy